Nieuws

News from us
12 September 2018

1 December Amersfoort KRC 4G Session with JIM SUHLER, ALAN HAYNES, DANNY GILES & MATT SCHOFIELD

||
0 Comment

Met veel trots kunnen we melden dat we met de The King’s Rhythm Crew gevraagd zijn om de 4G sesion te verzorgen op het Flirting with the Blues Festival Amersfoort op 1 december. Tijdens deze twee uur durende 4G-Session gaan vier lead gitaristen Matt SchofieldJim SuhlerDanny Giles en Alan Hayneseen bijzonder ‘once in a lifetime’ optreden verzorgen. Elke lead gitarist verzorgt tijdens deze show een solo optreden. Ter afsluiting geven zij gezamenlijk een enerverende toegift. Uniek, aangezien de heren nog nooit samen gespeeld hebben. Wij verheuegen ons er zeer op om met deze geweldige gitaristen te mogen spelen! Info: https://flirtingwiththeblues.com/4g-session-2018/

|